top of page
BARRIQUE FEB 2023-91.jpg

Vinprovningar  


Hej, är du intresserad av våra provningar? Nedan hittar du våra planerade provningar. Är du intresserade av att komma på en eller flera av dem klickar på boka knappen och anger vilken eller vilka provningar det gäller och hur många personer ni blir. Vill du ha löpande info om alla våra kommande provningar och event går du längst ner på sidan till sidfoten och anmäler dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev.

Är du intresserad av våra vinresor kan du maila till olofsson@barrique.nu och lämna dina kontaktuppgifter och gärna berätta några rader om ditt vinintresse så skickar vi mer information.

När? - 20/9 - 18:00

Var? - Barrique Wine Bar - Berzeliigatan 18

Vin? - 6 viner

Mat? -2 rätters meny - helstekt kalv med tryffelpotatis och rödvinssås + 3 goda hårdostar och hembakt knäcke

Pris? - 1050 kr

Jonas Gullberg på Svenska Vinbolaget är numera ett välkänt namn för Barriques prenumeranter. Jonas håller flera provningar under hösten och först ut är Sydamerika som han ånyo besöker tillsammans med en ny grupp vinintresserade resenärer i Februari 2024.

Vårens succéprovning med viner från vingårdarna Clos de Luz och Bodega Polo sålde slut på kort tid så här kommer nu en ny chans för er som missade dessa viner som var väldigt uppskattade av gästerna.

 

Vi provar 6 kritikerrosade viner från två mindre vingårdar.

4 viner från Argentinska Bodegan Polo

2 viner från Chilenska vinhuset Clos de Luz.

Till vinerna serveras en 2 rätters meny

Först helstekt kalv med tryffelpotatis och rödvinssås

och därefter en tallrik med 3 goda hårdostar och hembakt knäcke.

Argentina och Chile

GÖR DIN EGNA PROVNING (MIN 10P)

Vill ni göra en egen provning och är minst 10 personer kan ni kontakta oss så ordnar vi gärna ett passande förslag anpassad till er budget.

bottom of page